Orange a lansat o aplicatie prin care utilizatorii pot verifica semnalul

Orange, cel mai mare operator de telefonie mobila de pe piata locala, a lansat o aplicatie online care ofera clientilor informatii despre calitatea semnalului si posibilitatea de a-si exprima opinia despre reteaua de acoperire din zona in care se afla.

Pe site-ul Orange, clientii pot afla daca au semnal, ce fel de tehnologie este disponibila in aria selectata si, mai ales, pot vedea calitatea semnalului.

Utilizatorii au la dispozitie doua variante de utilizare a aplicatiei, fie accesand harta interactiva a tarii, fie completand campurile de cautare cu numele localitatii sau al strazii.

Informatiile oferite sunt structurate pe mai multe nivele, in functie de tipurile de tehnologie: 2G pentru apeluri si SMS-uri sau e-mail si navigare pe Internet, 3G pentru navigare pe Internet si apeluri video sau 3G+/HSPA pentru navigare mai rapida. Calitatea semnalului este clasificata pe cinci grade de intensitate, de la o intensitate redusa la una excelenta.

Clientii introduc localitatea sau adresa, aleg tipul de servicii despre care vor sa isi exprime opinia si completeaza campul de descriere.

Formularele sunt directionate catre Orange Romania pentru a fi analizate, iar cei care trimit formularul si lasa datele de contact vor primi un e-mail de confirmare.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea IT & C »Setari Cookie-uri