Pe site-ul Orange, clientii pot afla daca au semnal, ce fel de tehnologie este disponibila in aria selectata si, mai ales, pot vedea calitatea semnalului.

Utilizatorii au la dispozitie doua variante de utilizare a aplicatiei, fie accesand harta interactiva a tarii, fie completand campurile de cautare cu numele localitatii sau al strazii.

Informatiile oferite sunt structurate pe mai multe nivele, in functie de tipurile de tehnologie: 2G pentru apeluri si SMS-uri sau e-mail si navigare pe Internet, 3G pentru navigare pe Internet si apeluri video sau 3G+/HSPA pentru navigare mai rapida. Calitatea semnalului este clasificata pe cinci grade de intensitate, de la o intensitate redusa la una excelenta.

Citeste si:

Clientii introduc localitatea sau adresa, aleg tipul de servicii despre care vor sa isi exprime opinia si completeaza campul de descriere.

Formularele sunt directionate catre Orange Romania pentru a fi analizate, iar cei care trimit formularul si lasa datele de contact vor primi un e-mail de confirmare.