Microsite-ul poate fi accesat prin bannerele dedicate sau prin teaserele din sectiunea Jocuri a portalului web’n’walk.

"Am remarcat un interes crescut pentru jocurile mobile in randul clientilor nostri. De la lansarea web’n’walk, numarul descarcarilor de jocuri a crescut exponential si astfel am decis sa imbogatim acest portofoliu prin intermediul parteneriatului cu Gameloft", a declarat Gabriel Ionita, senior manager, dezvoltare produse si servicii Cosmote.

Prin accesarea microsite-ului Gameloft, utilizatorii Cosmote au posibilitatea de a cumpara si descarca cele mai noi jocuri. Metoda de cumparare este identica cu cea folosita in mod curent in portalul web’n’walk: utilizatorul selecteaza jocul dorit si apasa butonul de cumparare. Dupa accesarea link-ului de cumparare, clientul este taxat si redirectionat pe pagina de unde poate descarca jocul respectiv.

Citeste si:

Microsite-ul Gameloft pune la dispozitia pasionatilor peste 200 de jocuri pentru telefonul mobil, cele mai recent lansate fiind Jurassic Park, Real Football 2011, Tower Assault, Assassin's Creed Brotherhood, Gangstar 3: Miami Vindication, The Chronicles of Narnia: The Voyage of the Dawn Treader, Platinum Solitaire 3, Zombie Infection 2.

Serviciul web’n’walk a fost lansat in decembrie 2009, oferind utilizatorilor Cosmote navigare nelimitata pe Internet de pe telefonul mobil.