Cosmote, al treilea operator de telefonie mobila de pe piata locala, si producatorul de jocuri video Gameloft lanseaza un microsite prin intermediul caruia utilizatorii serviciului web’n’walk pot accesa cele mai noi jocuri de pe piata pentru telefonul mobil.
Microsite-ul poate fi accesat prin bannerele dedicate sau prin teaserele din sectiunea Jocuri a portalului web’n’walk.

"Am remarcat un interes crescut pentru jocurile mobile in randul clientilor nostri. De la lansarea web’n’walk, numarul descarcarilor de jocuri a crescut exponential si astfel am decis sa imbogatim acest portofoliu prin intermediul parteneriatului cu Gameloft", a declarat Gabriel Ionita, senior manager, dezvoltare produse si servicii Cosmote.

Prin accesarea microsite-ului Gameloft, utilizatorii Cosmote au posibilitatea de a cumpara si descarca cele mai noi jocuri. Metoda de cumparare este identica cu cea folosita in mod curent in portalul web’n’walk: utilizatorul selecteaza jocul dorit si apasa butonul de cumparare. Dupa accesarea link-ului de cumparare, clientul este taxat si redirectionat pe pagina de unde poate descarca jocul respectiv.

Microsite-ul Gameloft pune la dispozitia pasionatilor peste 200 de jocuri pentru telefonul mobil, cele mai recent lansate fiind Jurassic Park, Real Football 2011, Tower Assault, Assassin's Creed Brotherhood, Gangstar 3: Miami Vindication, The Chronicles of Narnia: The Voyage of the Dawn Treader, Platinum Solitaire 3, Zombie Infection 2.

Serviciul web’n’walk a fost lansat in decembrie 2009, oferind utilizatorilor Cosmote navigare nelimitata pe Internet de pe telefonul mobil.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri