Sectiunea de aplicatii va putea fi accesata direct din meniul modelelor BlackBerry cu sistem de operare 6.0 -Black Bold 9780 si BlackBerry Torch.

De asemenea, utilizatorii modelelor cu sisteme de operare anterioare 6.0 vor primi prin SMS un link de acces catre sectiunea de aplicatii BlackBerry World.

Pana acum utilizatorii retelelor de telecomunicatii din Romania nu aveau acces la magazinul de aplicatii al producatorului canadian de smartphone-uri.

Citeste si:

Pe de alta parte, compania introduce modelul BlackBerry Bold 9780 in magazinele Vodafone si ale partenerilor sai, precum si in magazinul online al operatorului.

Pana la 30 martie, clientii companiei pot achizitiona noul telefon la 219 de euro (TVA inclus), impreuna cu pachetul BlackBerry 100 MB, la 19 euro pe luna plus orice abonament de voce Vodafone Business Talk, pentru contractele incheiate pe 2 ani.

Telefonul are camera foto de 5 MP, memorie interna de 512 MB, card de memorie inclus de 2 GB, ofera acces la retele sociale si diverse aplicatii de mesagerie instant si este echipat cu Wi-Fi si modul GPS, pentru acces la aplicatii de localizare.