Nakashima este numit la conducerea reprezentantei Sony pe piata locala la aproximativ doi ani de la inceputul mandatului lui Ishikawa.

“Sunt increzator ca Romania are un potential sporit pentru cresterea operatiunilor Sony locale, piata in care ne propunem ca obiectiv pe termen mediu sa devenim brandul numarul 1 in preferintele romanilor pentru electronicele de larg consum. Romania este o tara de principal interes pentru Sony in regiune si avem speranta ca 2011 va reprezenta un an prielnic pentru piata de IT&C locala”, declara Nakashima.

Tomohiro Nakashima, in prezent Country Head Eastern Balkans & Romania, Sony Central and Southeast Europe, si-a inceput cariera in cadrul companiei in urma cu 14 ani.

Citeste si:

In 1999, a ajuns in echipa de marketing global a segmentului de produse audio, iar patru ani mai tarziu, Nakashima este numit la conducerea filialelor din Pakistan si Afghanistan, iar in 2006 preia operatiunile din Iran.

Intre 2008 si 2010, Nakashima este responsabil de retailul-ul magazinelor Sony Style la nivel global, din biroul de la Tokyo, urmand ca din 2010 sa fie Country Head pentru zona Balcanilor de Est.

Din 2011 Romania intra sub coordonarea sa, alaturi de Balcanii de Est.