InCrys, compania romaneasca de consultanta si servicii IT, anunta cresterea cifrei de afaceri pe 2010 cu 45%, pana la 6,16 milioane de euro, comparativ cu 4,23 milioane de euro in anul precedent.

Compania explica aceasta evolutie prin cresterea numarului de proiecte noi, de valoare mare, imbunatatirea productivitatii si cresterea numarului de angajati.

InCrys si-a marit echipa cu 32 de specialisti IT in 2010 – o crestere a numarului de angajati de 30% comparativ cu 2009.

"Angajarile vor continua si in 2011, intr-un ritm cel putin la fel de sustinut ca si in 2010. Dorim sa diversificam profilul si aptitudinile membrilor echipei noastre, pentru a raspunde cerintelor globale ale pietei. In acest moment recrutam specialisti in Oracle, Java si in mod special BI (Business Intelligence)", declara Gheorghe Pasc, general manager InCrys.

InCrys, care a fost infiintata in iulie 2000 cu capital integral romanesc, activeaza pe piata de software atat in regim de furnizor independent de servicii, cat si in regim de outsourcing.

Compania s-a clasat recent pe locul 18 in topul Central Europe Technology FAST 50 realizat de compania de consultanta Deloitte, datorita cresterii de 635% a cifrei de afaceri in perioada 2005-2009. Principalele piete vizate de InCrys sunt SUA, Canada si Europa de Vest, iar majoritatea clientilor provin din industriile de banking, retail, productie si transporturi.

Conform unui studiu realizat de CEEOA (Central and Eastern European Outsourcing Association – Asociatia Central si Est Europeana de Outsourcing) si publicat in decembrie 2010, cresterea volumului de servicii de outsourcing IT oferite de Romania a fost de 44% in perioada 2009-2010.


Mai multe articole din sectiunea IT & C »Citeste si