MocoSpace, o retea sociala din Boston care se adreseaza sectorului de telefonie mobila, a contactat News Corp, dupa ce compania din New York afirmase la inceputul lunii februarie ca ia in considerare vanzarea MySpace, a spus Justin Seigel, directorul MocoSpace.

Chase Carey, directorul operational al News Corp, a informat investitorii in urma cu doua zile ca vrea sa vanda reteaua sociala. La momentul respectiv, Carey a declarat, fara a preciza numele companiilor, ca sunt numerosi cumparatori interesati de MySpace.

In urma declaratiilor lui Carey, oficialii MocoSpace au avut intalniri cu mai multi bancheri de investitii si au avut discutii cu reprezentantii News Corp, potrivit lui Siegel.

Citeste si:

MySpace a anuntat luna trecuta ca va disponibiliza 500 de angajati (47% din personal), ca parte dintr-un amplu proces de restructurare. In etapa precedenta de reorganizare, MySpace a redus personalul cu 30%, dupa ce vanzarile din publicitate au inregistrat scaderi si rivalul Facebook l-a depasit ca numar de utilizatori in Statele Unite ale Americii.