Dupa ce oficialii Facebook, cea mai mare retea de socializare la nivel mondial, au negat de mai multe ori ca ar lansa un telefon mobil, s-ar parea ca intre timp s-au razgandit si ca vor lansa chiar mai multe modele create de producatori diferiti, scrie TechCrunch.
Primul model va fi construit de INQ Mobile, o compania britanica lansata in 2008, si se va numi INQ Cloud Touch.

De asemenea, un alt producator care lucreaza cu Facebook la crearea unui telefon este compania taiwaneza HTC, cea care a creat de altfel si Nexus One, primul telefon lansat de Google, scrie Financial Times.

Cotidianul britanic de business City A.M. a scris la sfarsitul lui ianuarie ca HTC va dezvalui in februarie doua telefoane sub brandul Facebook , insa oficialii retelei de socializare au infirmat acest zvon adaugand ca telefoanele HTC doar “folosesc in mod interesant” cateva aplicatii ale retelei de socializare.

Mobilitatea este din ce in ce mai importanta pentru Facebook, avand in vedere ca in jur de 250 de milioane de utilizatori acceseaza site-ul de pe dispozitive mobile.

Vezi in filmul de mai jos cum va arata telefonul Facebook.

Sursa foto: Gizmodo.
Sursa video: TechCrunch.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri