Gersim Impex, unul dintre principalii importatori de terminale GSM din Romania, estimeaza afaceri de 24 de milioane de euro in acest an, in crestere cu 20% fata de anul trecut datorita introducerii in portofoliu a telefoanelor Samsung, a declarat Daniel Stefanescu, directorul general al companiei.

Gersim, compania lansata in 2002 pe piata locala de distributie de telefoane mobile, a devenit la finalul lunii ianuarie distribuitor autorizat al furnizorului Samsung Electronics Romania.

Producatorul sud-coreean Samsung Electronics este al doilea jucator mondial pe piata de telefoane mobile cu vanzari de aproximativ 280 de milioane de unitati in 2010. Printre cele mai populare modele lansate de companie anul trecut s-a numarat telefonul Samsung Galaxy S.

„La nivelul anului 2010, veniturile companiei au fost de 20 milioane de euro, in crestere cu 30% fata de anul 2009. Prin semnarea contractului cu Samsung, compania se asteapta sa aiba o crestere de minim 20% in acest an”, afirma managerul Gersim.

Gersim Impex vinde terminale GSM catre magazinele partenere Orange, Vodafone, Cosmote si RCS RDS si in magazinele specializate din retail-ul clasic si online.

Compania este, de asemenea, distribuitor oficial LG Electronics si Alcatel-Lucent.


Mai multe articole din sectiunea IT & C »Citeste si
Samsung, schimbari eco-strategice: Inlocuieste materialele plastice