Grupul EBS Romania, furnizor de servicii si solutii software, a incheiat 2010 cu o cifra de afaceri de 6,7 milioane euro, in crestere cu 12% fata de 2009.

Compania a ajuns, la finele anului trecut, la un numar de 400 de angajati, iar pentru 2011 compania clujeana isi propune atingerea unei cifre de afaceri de 8,7 milioane euro si cresterea numarului de angajati la 500.

Unul dintre departamentele unde compania urmareste sa extinda echipa este cel de resurse umane, care are, in prezent, sapte angajati.

Anul trecut, veniturile EBS din serviciile oferite pe piata externa au crescut cu 55% fata de anul precedent, iar cele de pe piata locala au scazut cu 12 fata de 2009.

Grupul a investit peste 500.000 euro in noi domenii de business, indeosebi in zona SAP, in anul anterior.

"Pentru 2011 este planificata o crestere masiva a colaborarii cu SAP AG atat pe partea de dezvoltare software cat si pe parte de Application Management. O alta directie vizata este construirea unei echipe solide specializate in tehnologii Microsoft Dynamics. Deja avem un prim client extern pentru servicii de dezvoltare software si testare in Microsoft Dynamics. Analizam, de asemenea, si oportunitatea extinderii portofoliului de servicii in directia dezvoltarii si testarii aplicatiilor software de tip “embedded”, prin prisma expertizei acumulata in ultimii ani in domeniul automotive", a declarat Daniel Metz (foto), CEO-ul EBS.

Compania isi propune ca, pana in 2015, grupul de firme EBS, din care fac parte EBS Romania, EBS Consulting, msg systems Romania si DocEssensis sa ajunga la 1.000 de angajati.


Mai multe articole din sectiunea IT & C »Citeste si
EBS va angaja angajam aproape 400 de oameni