Michele Gressani (foto), country manager al Ericsson Romania, crede ca in urmatorii zece ani vom asista nu doar la cresterea exploziva a popularitatii aplicatiilor mobile, ci si la dezvoltarea foarte rapida a acestei piete in Romania.
"Daca astazi la nivel mondial se inregistreaza cinci miliarde de utilizatori de telefonie mobila, pe masura ce toate dispozitivele incep sa ofere acces la internet, acest numar va depasi cu mult numarul locuitorilor de pe planeta. Estimam ca pana la sfarsitul acestui deceniu vom fi martorii unei cresteri de pana la zece ori a numarului de dispozitive conectate la internet”, spune seful Ericsson Romania.

El adauga ca interesul tot mai mare al romanlor pentru telefoanele smartphone, retelele mobile mai rapide si pachetele cu preturi tot mai accesibile pentru acces online, vor transforma aplicatiile mobile intr-o componenta obisnuita, de zi cu zi, a modului in care generatia tanara utilizeaza internetul.

Citeste mai multe in articolul Care va fi noul star online dupa Facebook? Vezi pariurile managerilor din IT&C

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri