Yahoo Go Mobile este un set de aplicatii media si de comunicatii, ce include Yahoo Mail, Yahoo Messenger, Photos, calendar, address book, cautare Web si de imagini, stiri, sport si finante.

Serviciul va fi preincarcat pe telefoanele mobile Nokia Series 60 si va fi disponibil in 10 tari din lume, precum si pentru clientii Cingular si AT&T din SUA. Adaugirile si update-urile informatiilor din aplicatii vor fi facute automat intre telefonul mobil si contul utilizatorului de pe serverele Yahoo.

Yahoo Go TV, disponibil incepand cu luna aprilie, va oferi servicii de divertisment pe orice televizor conectat la PC. Serviciul include cautare locala si video si acces la continut de la CNN la MTV, filme, emisiuni TV, rating-uri utilizator, meteo, rezultate sportive, informatii bursiere si stiri de pe My Yahoo. Serviciul va fi gratuit, potrivit Yahoo.
Yahoo Go Desktop aduce o suita de servicii pentru computerele personale, nefiind necesar un browser. Primele aplicatii vor fi Yahoo Widgets Engine - mici aplicatii ce indeplinesc functii precum verificarea prezentei unei retele wireless - si Yahoo dashboard, care furnizeaza acces cu un singur click la fotografiile Flickr, Yahoo Messenger, stiri, cautare Web, address book si agenda, precum si bloguri, fotografii si alte elemente postate pe Yahoo 360.

Citeste si:

In cursul acestui an, Yahoo intentioneaza sa lanseze un serviciu care va permite utilizatorilor mobili sa programeze de la distanta inregistrarea emisiunilor TV prin telefoanele mobile. De asemenea, este posibil sa ofere servicii muzicale pe TV.