Romtelecom, Orange si Vodafone au castigat trei licitatii de furnizare servicii de telefonie pentru Secretariatul General al Guvernului, la Palatul Victoria. Romtelecom a fost principalul beneficiar, contractul cu operatorul de telefonie fixa ridicandu-se la o valoare de circa 110.000 euro.
Valoarea contractelor cu Orange si Vodafone Romania este mult mai mica, de doar 25.000 de lei (circa 6.000 euro), pentru fiecare.

Romtelecom va oferi servicii de telefonie fixa pentru intreg anul 2011, in timp ce Orange si Vodafone Romania servicii de retele telefonice comerciale specializate, tot pentru anul acesta.

Contractele au fost incheiate pe 31 decembrie 2010, fiind publicate pe e-licitatie.ro in luna februarie a anului curent.

Wall-Street.ro va va tine la curent cu noutatile in materie de licitatii.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri