Mobile World Congress, cel mai mare targ de terminale mobile al anului, este inca in plina desfasuare, marii producatori “inghesuindu-se” sa prezinte cele mai performante telefoane din portofoliu, noile tablete PC precum si o multime de aplicatii. wall-street.ro a selectat cateva dintre fotografiile cele mai reprezentative pentru noutatile de la targ, precum si o lista cu cele mai noi smartphone-uri.
Anul acesta, in mod clar, show-ul a fost dominat de terminalele mobile cu sistem de operare Google Android. Majoritatea din cele circa 15 smartphone-uri anuntate in Barcelona ruleaza ori sistemul Froyo 2.2 sau Gingerbread 2.3. Iata o lista a terminalelor anuntate anul acesta la Mobile World Congress 2011, dupa cum a fost prezentata de Cnet. http://reviews.cnet.com/8301-13970_7-20032424-78.html

LG Optimus 3D – este, intr-adevar, un telefon 3D. Inca nu este cunoscut pretul, este posibil “sa nu fie pentru toate buzunarele”.

Samsung Galaxy S II – Samsung continua seria proprie Galaxy S cu un model mai rapid.

Sony Ericsson Xperia Play – Ramane de vazut daca va deveni, cu adevarat, un inlocuitor viabil pentru consola PSP a Sony.

Sony Ericsson Xperia Neo – Un nou smartphone cu ecran tactil mare, de 3,7 inci.

Sony Ericsson Xperia Pro
– Similar cu Neo, dar cu tastatura slide.

ZTE Skate – Smartphone cu ecran de 4,3 inci, camera foto de 5 MP dar cu procesor de doar 800 de MHz.

ZTE Amigo
– ZTE a anuntat de asemenea si doua telefoane Android. Amigo are o tastatura slide si o camera de 3,2 MP

ZTE Blade - Acest model nu are tastatura ci ecran tactil de 3,5 inci. Ruleaza pe sistemul de operare Android 2.1, dar ZTE promite ca este upgradabil la 2.2.

Huawei Ideos X3 – Si compania Huawei a adoptat sistemul de operare Android, telefonul X3 urmand a rula sistemul de oparere Gingerbread.

HTC Incredible S – Are o camera foto de 8 MP pe spate, plus o camera video pe fata. Interfata este nou creata de companie si se numeste HTC Sense.

HTC Wildfire S – Si acest model are interfata HTC Sense, desi terminalul are doar o camera de 5 MP.

HTC Desire S
– Are un corp similar cu al HTC Legend si un procesor de 1 Ghz.

HTC ChaCha – Unul dintre cele doua “telefoane Facebook”. ChaCha are tastatura QWERTY.

HTC Salsa – Al doilea “telefon Facebook”, de data aceasta fara tastatura. Smartphone-ul are ecran de 3,4 inci.

Acer Iconia Smart – Cu ecran de 4,8 inci, Iconia Smart este similar cu o tableta PC.

Vezi mai jos o galerie foto cu cateva dintre aceste modele, surprinse de redactori ai publicatiei PCMag.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri