Apple ar putea lansa un model mai ieftin de iPhone pentru a isi creste cota de piata, dar ceea ce multi oameni considerau ca o sa fie un iPhone “Nano” (de mici dimensiuni) nu va fi, totusi, mai mic, conform unui raport al The New York Times.
Acest lucru arata, spun analistii, ca Apple incepe sa se teama din ce in ce mai mult de pericolul din directia terminalelor Google Android. A lansa produse ieftine este contrar obisnuintelor Apple, companie cunoscuta pentru gadget-urile high-end, dar cu preturi mai ridicate decat media practicata de concurenta.

Probabil insa ca Steve Jobs isi aduce aminte de batalia din anii ’80, perioada in care se ducea o alta lupta intre platforme, si stie ca acea platforma care atrage cei mai multi consumatori si dezvoltatori va castiga, in cele din urma.

Google castiga continuu cota de piata, in defavoarea Apple, asa ca producatorul iPhone trebuie sa raspunda pe masura.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri