Motorola Defy este disponibil la un tarif incepând de la 79 euro, pret valabil cu un abonament nou Pantera de minimum 20,84 euro pe 2 ani si cu opţiunea My Smartphone de 9,37 euro sau My Smartphone Plus de 15 euro. Tariful de inceput pentru Samsung Omnia 7 este de 400 euro impreuna cu orice abonament nou de minimum 12,5 euro contractat pe 2 ani. Clientii pot achizitiona impreuna cu orice abonament de minimum 12,5 de euro pe 2 ani si oricare dintre telefoanele LG Optimus Me (119 euro), Sony Ericsson Cedar (45 euro), Nokia C2-02 (49 euro), Nokia C1-01 (9 euro) sau Samsung E1170 (1 euro).

In februarie, Orange lanseaza si BlackBerry Bold 9780, primul din seria Bold cu sistemul de operare OS 6. Browserul este mult mai performant si asigura o navigare mai rapida decat in cazul modelelor precedente. In plus, din 14 februarie toti clientii Orange care au un telefon BlackBerry au si acces la AppWorld, magazinul de aplicaţii BlackBerry.

LG Optimus Black (foto)
dispune de Nova Display, tehnologie ce reda un ecran luminos si usor de citit si economiseste pana la 50% mai multa energie decat ecranele LCD, conform Orange Romania. LG Optimus Black are sistem de operare Android 2.2 si aplicatii de socializare preinstalate: Facebook, Twitter, Myspace. Acesta este primul telefon mobil cu o camera frontala de 2 megapixeli.

Noile telefoane sunt disponibile in magazinul online sau in orice magazin Orange.