Irinel Burloiu, business development manager al Intel pentru Romania si Bulgaria, a preluat la inceputul anului pozitia de director de marketing al eMag, a anuntat cel mai mare retailer online.
Irinel Burloiu a activat la Intel timp de opt ani.

Radu Apostolescu, fostul director de marketing al eMag, coordoneaza proiectele de dezvoltare online si marketing din pozitia de vicepresedinte, director de dezvoltare eMAG.

"Irinel Burloiu nu mai lucreaza la Intel Romania din noiembrie 2010. In prezent suntem in plin proces de recrutare, dar nu putem sa spunem cand se vor finaliza acestea", a spus pentru wall-street.ro Manuela Oprisan, PR manager, Central and Eastern Europe la Intel.

eMag, cel mai mare magazin online din Romania, si-a bugetat pentru 2011 afaceri de 150 de milioane de euro, un obiectiv propus si in 2008, primul an de criza in care compania a ajuns la un business de 73,1 milioane de euro.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea IT & C »Setari Cookie-uri