Operatorul telecom Vodafone Romania va introduce in curand in portofoliu o serie de noi smartphone-uri si tablete cu sisteme de operare Google Android, lansate recent la editia din 2011 a Barcelona Mobile World Congress. Printre acestea se numara Nexus S sau Samsung Tab 10.1.
Samsung Nexus S va fi in curand disponibil utilizatorilor Vodafone Romania. Printre specificatiile tehnice ale acestui smartphone se numara display de 4”, camera de 5 MP si 16 GB memorie interna. Mobilul ruleaza pe sistemul de operare Android 2.3.

Samsung Tab 10.1, una dintre cele mai performante tablete existente la ora actuala, va fi oferita de Vodafone Romania in premiera pentru piata locala. Samsung Galaxy 10.1 vine in completarea portofoliului de tablete Vodafone, cu un display de 10,1”, procesor Dual Core Tegra 2 de 1 Ghz si o camera de 8 MP si una secundara, de 2 MP. Tableta ruleaza Android 3.0.

Samsung Galaxy S II
, in momentul de fata cel mai subtire terminal smartphone, cu o grosime de 8.49 mm, avand display-ul de 4.3", va completa oferta Vodafone Romania. Telefonul inglobeaza primul display SuperAMOLED Plus, o camera de 8Mp ce permite inregistrare video FullHD (1080p) si un procesor Dual Core de 1 GHz.

LG Optimus 2X este primul terminal cu procesor Dual Core ce va fi disponibil in premiera in Romania pentru clientii Vodafone in perioada imediat urmatoare. Terminalul ruleaza pe procesorul nVidia Tegra 2, la o viteza de 1 Ghz. Telefonul beneficieaza de o camera de 8MP, ce permite inregistrarea in format FullHD si redarea continutului pe televizor, prin intermediului functiei HDMI mirroring.

LG Optimus 3D (foto) este primul terminal care ofera atat posibilitatea inregistrarilor 3D cat si posibilitatea vizualizarii de continut 3D, pe display-ul de 4.3”, fara a folosi ochelari speciali. Pentru inregistrarea 3D, terminalul foloseste cele doua camere de 5Mp disponibile, care asigura generarea unui continut de cea mai buna calitate. Puterea telefonului este sustinuta de unul dintre cele mai rapide procesoare grafice existente in momentul de fata cu arhitectura de tip dual core, dual channel si dual memory.

Sony Ericsson Xperia arc vine cu sistemul de operare Android 2.3. Telefonul dispune de un ecran Reality cu tehnologia Sony Mobile BRAVIA Engine si o camera foto de 8 Mp cu inregistrare HD, precum si de tehnologia Sony Exmor R™ for Mobile – toate disponibile si pe televizor, prin conectorul HDMI.

HTC Desire S este construit dintr-o bucata compacta de aluminiu. Terminalul este echipat cu ultima generatie de procesor Snapdragon, de 1 Ghz, ce asigura o viteza de operare excelenta alaturi de ultima versiune a sistemului de operare Android, Gingerbread, conform oficialilor Vodafone Romania.

Vodafone Romania, divizie a Vodafone Group Plc., avea 9.804.000 de clienti, la 31 decembrie 2010. Principalii concurenti ai companiei sunt Orange Romania, care a anuntat, de asemenea, noi terminale mobile, precum si Cosmote Romania, Romtelecom, RCS&RDS si UPC Romania.

Sursa foto:AndroidMe.com
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri