Dezvoltat pe parcursul unei lungi perioade de timp, NX90 este rezultatul unei colaborari reusite intre inginerii de la ASUS pe partea de hardware si designerul sef din spatele produselor Bang&Olufsen, David Lewis, pe partea de estetica.
Mergand de la premisa, realista de altfel, ca notebook-urile, chiar daca au ajuns extrem de performante pe partea de procesare grafica, neglijeaza vizibil calitatea audio, ASUS si-a propus sa creeze exceptia. Un produs deosebit din mai multe puncte de vedere, NX90 poate fi considerat in primul rand un exemplu de eleganta si design, iar in al doilea rand o combinatie de componente high-end.

Cum era de asteptat, combinatia dintre numele Bang&Olusen asociat cu orice tip dispozitiv si hardware-ul de ultima generatie de la ASUS vine cu un pret pe masura: 9.299 lei. In cazul in care aceasta suma nu vi se pare rotunda, merita sa stiti ca la momentul lansarii s-a pozitionat in jurul cifrei magice de 100.000.000 lei vechi.

Cititi articolul integral pe playtech.ro.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri