Pagina web Sex.com a intrat in Cartea Recordurilor ca “cea mai scumpa adresa web”, dupa ce domeniul a fost vandut catre Clover Holdings in noiembrie 2010 cu suma de 8,2 mil. lire sterline (9,7 mil. euro), scrie Brand Republic.
Alte domenii cu o valoare foarte mare sunt Vodka.com, Pizza.com sau Russia.com.

Tranzactia Sex.com din 17 noiembrie 2010 a fost realizata prin intermediul companiei specializate in astfel de tranzactii Sedo, care, de-a lungul a 10 ani, a intermediat tranzactionarea de domenii in valoare totala de peste 400 mil. $. Domeniul Sex.com a fost oferit spre vanzare in iulie 2010 dupa ce anteriorul posesor, Escom LLC, a falimentat.

Clover Holdings este o companie privata inregistrata in “paradisul fiscal” din Caraibe.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri