Retailerul de IT&C, electronice si electrocasnice Domo deschide o noua unitate la Sfantu Gheorghe dupa o investitie de 250.000 euro, a anuntat compania. Acestea este al 126-lea magazin al retailerului.
Situat in centrul comercial Trident pe o suprafata de 1.200 mp, noul magazin Domo ofera clientilor sai posibilitatea alegerii dintr-o oferta de peste 8.000 de articole. Magazinul va fi promovat prin campanii outdoor, radio, catalog si online.

Domo Retail este unul din cei mai importanti jucatori din retailul specializat in electrocasnice, electronice, IT si telecom, incheind anul 2009 cu o cifra de afaceri de 170 milioane de euro.

Compania detine o retea nationala formata din 132 magazine (126 de unitati Domo si 6 magazine Technomarket) ce insumeaza aproape 80.000 de metri patrati si peste 1.650 angajati.

Principalii concurenti ai companiei sunt Altex, Flanco, precum si eMag.ro.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri