Stefan Cojanu, cel care a fost intre 1995 si 2008 directorul general al Oracle Romania, filiala locala a unuia dintre cei mai mari producatori globali de software, devine noul presedinte al Asociatiei Patronale a Industriei de Software si Servicii (ANIS) inlocuindu-l pe Liviu Dan Dragan, cel care conduce in prezent organizatia.

Liviu Dan Dragan este totodata directorul general al TotalSoft, una dintre cele mai mari companii locale care produc software de business.

Dupa ce functia de CEO al Oracle Romania a fost preluata de Sorin Mindrutescu in februarie 2008, Stefan Cojanu (foto) a devenit vicepresedinte Oracle in cadrul regiunii Europa de Est si Comunitatea Statelor Independente (EE&CIS) ocupandu-se de dezvoltarea de programe educationale in regiune.

Cojanu a ocupat aceasta functie pana in septembrie 2010, conform datelor de pe reteaua de socializare profesionala LinkedIn.

Prima conferinta de presa a noului presedinte ANIS va avea loc pe 1 martie, cand acesta va prezenta obiectivele ANIS pentru perioada urmatoare, au anuntat oficialii organizatiei.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea IT & C »
Ascultă primul podcast de FinTech și digital banking din piață.

Citeste si
ANIS: Firmele straine din IT, desi minoritare, acopera 73% din piata