Retailerul IT&C, electronice si electrocasnice Flanco a investit 250.000 euro intr-un nou magazin din centrul comercial Galleria din Piatra Neamt.
Magazinul, deschis la jumatatea lunii februarie, are o suprafata de vanzare de 500mp, compania estimand un trafic lunar mediu de aproximativ 1.000 cumparatori.

Retailerul estimeaza pentru primul an de functionare a magazinului din Piatra Neamt vanzari de un milion euro.

“Deschiderea magazinului Flanco din Galleria Piatra Neamt face parte din strategia de trecere de la magazinele stradale la cele situate in cadrul unor centre sau galerii comerciale, care garanteaza o frecventa mult mai ridicata a traficului de clienti. In perioada urmatoare vor mai avea loc deschideri de magazine Flanco in centre comerciale din Buzau si Drobeta Turnu Severin“ a declarat Adrian Olteanu, CEO Flanco.

Pentru 2011, Flanco prevede deschiderea a inca 12-15 magazine, in functie de lansarile de parcuri de retail noi sau de finalizarea negocierilor cu mall-urile existente. Flanco isi propune pentru 2011 atingerea unei cote de piata de 10-10,5%, urmand sa realizeze o cifra de afaceri de 110 milioane euro.

Principalii concurenti ai companiei sunt Altex, Domo sau eMag.ro.
Retail jobs
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:

Mai multe articole din secțiunea IT & C »Setari Cookie-uri F