Strain care a locuit in Japonia: Prietenii mei asteapta sa mearga la lucru, ca de obicei

Tony Wu este director de vanzari in cadrul producatorului de placi video Sparkle Computer. Managerul este nascut in Hawaii, a studiat in Japonia, iar acum locuieste in Taiwan. In timpul cutremului de 9 grade din Japonia se afla in Romania, dar a vorbit atat cu rudele si prietenii din aceste zone, toate afectate mai multi sau mai putin de cutremur. Ce spune oficialul Sparkle Computer?

"Cand am auzit de cutremur mi-am zis ca este "inca unul, nu mare lucru", dar asta se intampla pana sa ma uit la televizor si sa realizez gravitatea. In Hawaii valurile Tsunami au lovit anumite parti ale insulelor, valurile au fost pana la aproximativ doi metri pe unele plaje si apa a ajuns pe strazi. Familia mea este bine pentru ca desi locuim aproape de plaja suntem intr-o zona mai inalta. Oamenii au fost evacuati la timp si nimeni nu a fost ranit. Pe de alta parte, din fericire, in Taiwan, efectele valurilor Tsunami au fost minime, valurile au fost de aproximativ zece centimetri si nu au provocat niciun fel de distrugeri", spune Wu, adaugand ca nu ii este frica sa se intoarca la Taiwan.

Chiar daca Tony Wu s-a nascut in Hawaii si acum locuieste in Taiwan, compania pentru care lucreaza, Sparkle Computers, are relatii comerciale cu Japonia, iar managerul spune ca se roaga pentru partenerii din aceasta tara.

"Am invatat limba japoneza si am locuit in Japonia si am multi prieteni in zona Tokyo. Unii dintre ei nu curent electric si acces la gaze, altii sunt foarte bine. Toti asteapta sa se intoarca luni la munca, ca de obicei."


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Internațional »Setari Cookie-uri