Un cutremur puternic, cu magnitudinea 6, a fost resimtit miercuri la pranz, la est de Tokyo, unde imobilele s-au clatinat pentru mult timp. Epicentrul a fost localizat in prefectura Chiba, situata la est de capitala, a anuntat Agentia japoneza de meteorologie, potrivit Mediafax.
Hipocentrul seismului a fost localizat la numai zece kilometri adancime, a precizat agentia.

Nici o alerta de tsunami nu a fost declansata.

De asemenea, un nou incendiu a izbucnit miercuri la reactorul 4 al centralei nucleare Fukushima 1, acest lucru amplificand temerile legate de o posibila contaminare radioactiva, informeaza CNN.

Personalul de la centrala nucleara Fukushima a fost evacuat miercuri, din cauza cresterii radioactivitatii in zona, au anuntat surse oficiale, precizand ca este vorba despre o masura temporara.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri