"Dat fiind faptul ca grupul InterContinental intra in urmatoarea faza a dezvoltarii sale, acesta este momentul potrivit pentru a preda fraiele companiei", a spus Cosslett, in varsta de 55 ani, citat de Bloomberg.

Din punct de vedere strategic, Andrew Cosslett a facut treaba buna ca sef al companiei hoteliere. Mai mult decat atat, grupul indeplineste conditiile de crestere, odata ce economia globala isi va reveni, sustine Wyn Ellis, analist al companiei Numis Securities, din Londra.

Directorul executiv al InterContinental s-a alaturat companiei in februarie 2005, iar Solomons face parte din grup inca din 1992.

Citeste si:

"Nu vor fi facute schimbari in strategia companiei. Continuitatea reprezinta sufletul unui business", a declarat Richard Solomons, conform The Wall Street Journal.

Daca turistii si companiile isi limitasera bugetele de cheltuieli in scop turistic din cauza crizei, in prezent, turismul de business si de agrement a inceput sa dea semne de revenire. In plus, veniturile per camera din hoteluri au crescut la nivel mondial, anul precedent.

Sursa foto: InterContinental Hotels Group