Norul radioactiv provenind de la centrala nipona Fukushima probabil se va deplasa pe deasupra Oceanului Pacific, ar ajunge joi in insulele Aleutine si vineri seara in California, conform unei prognoze realizate de Natiunile Unite, scrie editia online a ziarului New York Times, potrivit Mediafax.
Potrivit expertilor, nivelul radiatiilor se va diminua pe parcurs si va avea, in cel mai rau caz, efecte foarte mici in Statele Unite.

Spre exemplu, norii radioactivi emanati de la Cernobil in 1986 au ajuns in Statele Unite dupa zece zile, nivelul radioactivitatii fiind la cote minime.

Angajati ai unor companii precum Blackstone Group, BMW si BNP Paribas pleaca din Japonia, in timp ce autoritatile nipone fac eforturi sa raceasca reactoarele nucleare avariate grav de cutremur,

Foto: Doi copii isi asteapta in masina familiei parintii care strang lucrurile ce au mai ramas dupa ce casa lor a fost devastata de cutremurul de vineri.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri