El va prelua functia si noile responsabilita?i incepand cu 1 iunie 2011, odata cu debutul noului an fiscal.

Salzberg este succesorul lui Jim Quigley, care isi incheie astfel mandatul, urmand sa preia un rol orientat mai mult spre client service, ca Partener Senior in cadrul firmei Deloitte SUA, de la aceeasi data.

In calitate de nou CEO al Deloitte Touche Tohmatsu Limited (DTTL), responsabilitatile lui Barry Salzberg vor acoperi o retea de 53 de firme membre din 150 de tari, cu peste 170.000 de angajati.

Barry Salzberg, in varsta de 57 de ani, are peste 30 de ani de experienta in cadrul firmei membre Deloitte Statele Unite.

Citeste si:

In 2007, a fost ales in functia actuala de CEO al Deloitte LLP, Statele Unite, timp in care a coordonat mai multe proiecte, printre care si achizitia diviziei de operatiuni in domeniul guvernamental a firmei de consultanta in domeniul tehnologiei BearingPoint.

Anterior, Salzberg a fost Managing Partner in Statele Unite, precum si Managing Partner al diviziei de consultanta fiscala din cadrul Deloitte LLP. Salzberg s-a alaturat echipei Deloitte Statele Unite in 1977 si a devenit partener in 1985.

El este membru in Consiliul Director Deloitte Statele Unite, in Comitetul Executiv al DTTL si in Consiliul Director al DTTL. Este licentiat in contabilitate (Colegiul Brooklyn), are un Doctorat Juris de la Brooklyn Law School si o diploma de cercetare in domeniul fiscal de la New York University School of Law.

Sursa foto: www.deloitte.com