Canalele de distributie vor fi extinse, iar brandul de bere va avea un nou ambalaj si un nou slogan - "That calls for a Carlsberg.

"Oamenii sunt familiarizati cu Carlsberg, dar nu cunosc in totalitate ceea ce reprezinta. Aceasta lansare globala este modalitatea noastra de a spune povestea acestei beri, atat pe pietele mature cat si pe cele noi", a declarat Jorgen Buhl Rasmussen, CEO Carlsberg.

Noua pozitionare va fi introdusa treptat pe toate cele 140 de piete pe care brandul Carlsberg este prezent. In Romania, producatorul berii Carlsberg este URBB, iar noua campanie de comunicare va fi lansata in luna mai.

Brandul super premium Carlsberg a intrat pe piata berii din Romania in anul 2001.

Citeste si:

Portofoliul companiei URBB cuprinde marcile internationale de bere - Tuborg, Tuborg Strong, Tuborg Christmas Brew, Carlsberg, Skol, Guinness, Holsten si Kilkenny si bauturile racoritoare - Orangina si Granini, respectiv apa minerala Bilbor. Compania are peste 800 de angajati.

URBB a inregistrat anul trecut o crestere a vanzarilor cu 7% in volum si cu 3% in valoare, fata de 2009. Marcile din portofoliul URBB care au inregistrat cea mai mare crestere au fost Skol, Tuborg, Granini si Guinness.

Cititi si Obiceiul la romani este sa ai o sticla de 2 litri de bere in frigider. Altfel stau lucrurile in strainatate