Constructorul italian de automobile Fiat recheama de pe piata europeana 130.000 de automobile Punto pentru remedierea unei posibile probleme la cablurile sistemului de franare ABS care poate provoca un scurt-circuit, a declarat un purtator de cuvant al grupului.
"Campania de rechemari se refera la 130.000 de vehicule Gand Punto, Punto Evo, Grande Punto Van si Punto Evo Van", iar primele scrisori de informare au fost trimise proprietarilor la inceputul lui februarie, a spus purtatorul de cuvant, transmite Mediafax.

Aceste vehicule nu au probleme, dar unele ar putea avea, din cauza unui defect de montaj al cablurilor sistemului ABS, care a fost descoperit la vehiculele din aceeasi serie.

Un cablu ar putea fi ciupit in timpul montarii si ar putea provoca un scurt-circuit, a precizat reprezentantul Fiat.

Peste jumatate dintre vehiculele rechemate sunt in Italia, iar celelalte in restul Europei.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri