Guvernul japonez ar putea anunta saptamana viitoare un program de sprijin financiar pentru Tokyo Electric Power Co (Tepco), care nu presupune nationalizarea operatorului centralei nucleare afectata sever de valul tsunami care a urmat cutremurului devastator din 11 martie, transmite Reuters.
Guvernul ar putea crea un fond care va cumpara actiuni cu drepturi preferentiale la Tepco, au declarat surse apropiate situatiei, informeaza Mediafax.

Fondul ar acorda imprumuturi catre Tepco pentru a acoperi plata daunelor catre persoanele si companiile afectate de cea mai grava criza nucleara din ultimii 25 de ani.

Potrivit planurilor descrise de surse, Tepco va ramane o companie privata, listata pe burse.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri