“Am fost in D.C. pe 9/11”, spune Mason Wright, 33 de ani, care isi aduce aminte ca pe atunci era student, cand avioanele supuse controlului teroristilor au intrat in plin in World Trade Center. “E greu de crezut ca au trecut 10 ani pana sa se termine”.

“Este ingrozitor sa stai aici si sa te bucuri de moartea unui om, dar poate acum miile de oameni care au murit si zecile de mii de oameni afectati direct de terorist isi pot gasi pacea”, adauga Wright.

Alan Comar, 29 de ani, a muncit un timp in Afghanistan. Acesta, impreuna cu prietena sa, urmaresc multimea de oameni adunata in fata Casei Albe de unde presedintele SUA Barack Obama a anuntat cu cateva ore in urma moartea lui Osama bin Laden. “In viata exista doar cateva momente pe care merita sa nu le pierzi. Acesta este unul dintre ele”, spune Comar.

Citeste si:

Dustin Swensson, militar care s-a intors de curand din Iraq spune ca “Este vestea de care avea nevoie intreaga lume. O sa imi amintesc toata viata unde eram cand s-au prabusit turnurile gemene si, de asemenea, si momentele actuale o sa le retraiesc continuu”.

Si la “Ground Zero”, locul unde se inaltau in urma cu 10 ani turnurile gemene, lumea scandeaza si canta imnul national.

Citeste mai multe declaratii ale oamenilor pe site-ul CNN.