Mii de americani au iesit spontan pe strazi pentru a sarbatori moartea lui Osama bin Laden, om care si-a dedicat viata terorismului si a pus la cale atentatele din 11 septembrie 2001. Persoane direct sau indirect afectate de Osama au scandat “U.S.A! U.S.A!” si au oferit primele declaratii pentru presa, scrie CNN.
“Am fost in D.C. pe 9/11”, spune Mason Wright, 33 de ani, care isi aduce aminte ca pe atunci era student, cand avioanele supuse controlului teroristilor au intrat in plin in World Trade Center. “E greu de crezut ca au trecut 10 ani pana sa se termine”.

“Este ingrozitor sa stai aici si sa te bucuri de moartea unui om, dar poate acum miile de oameni care au murit si zecile de mii de oameni afectati direct de terorist isi pot gasi pacea”, adauga Wright.

Alan Comar, 29 de ani, a muncit un timp in Afghanistan. Acesta, impreuna cu prietena sa, urmaresc multimea de oameni adunata in fata Casei Albe de unde presedintele SUA Barack Obama a anuntat cu cateva ore in urma moartea lui Osama bin Laden. “In viata exista doar cateva momente pe care merita sa nu le pierzi. Acesta este unul dintre ele”, spune Comar.

Dustin Swensson, militar care s-a intors de curand din Iraq spune ca “Este vestea de care avea nevoie intreaga lume. O sa imi amintesc toata viata unde eram cand s-au prabusit turnurile gemene si, de asemenea, si momentele actuale o sa le retraiesc continuu”.

Si la “Ground Zero”, locul unde se inaltau in urma cu 10 ani turnurile gemene, lumea scandeaza si canta imnul national.

Citeste mai multe declaratii ale oamenilor pe site-ul CNN.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri