Dupa ce a insistat sa vada forma integrala a certificatului de nastere al presedintelui Obama, omul de afaceri Donald Trump a trecut la “chestiuni mai importante”, potrivit Business Insider.

Astfel, Trump i-a cerut presedintelui Barack Obama certificatul de deces al liderului terorist Osama bin Laden, pentru autentificare. De asemenea, omul de afaceri a insistat sa primeasca si jumatate de kilogram din trupul lui bin Laden pentru testarea ADN-ului acestuia.

Donald Trump a analizat si el controversata fotografie in care se presupunea ca este infatisat Osama bin Laden dupa ce a fost impuscat in cap de trupele americane. Concluzia omului de afaceri a fos ca fotografia este prelucrata in mod evident si ca personajul din imagine nu seamana cu liderul Al Qaeda.

Intrebat de jurnalisti ce va face in cazul esecului la alegerile prezidentiale, Trump a glumit, spunand ca ar putea incerca o cariera de criminalist specializat pe examinarea documentelor.

“Am inceput sa prind drag de asta. Imi place sa examinez documente pentru a le proba autenticitatea”, a afirmat Trump.

Donald Trump, in varsta de 64 de ani, este un investitor si om de afaceri american, vedeta de televiziune si autor de carti de literatura motivationala. Presedinte si CEO al companiei Trump Organization, o companie imobiliara americana.

Trump este, de asemenea, fondatorul Trump Entertainment Resorts, companie ce opereaza numeroase cazinouri si hoteluri din intreaga lume. Este gazda si coproducator al emisiunii TV Ucenicul (en. "The apprentice"), lansata in februarie 2004 de NBC.

Recent, Trump si-a anuntat candidatura pentru alegerile prezidentiale din 2012 si a inceput o campanie agresiva de atacuri la adresa presedintelui in functie, printre care si unele care fac referire la originile non-americane ale acestuia.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea International »
Ascultă primul podcast de FinTech și digital banking din piață.

Citeste si
Trump vrea sa ii puna Chinei o noua piedica: Este plina de bani!