Printr-o camera video fixata pe casca unui militar al marinei americane, liderul lumii libere, Barack Obama, alaturi de alti membrii ai administratiei sale, a vazut in direct la Casa Alba desfasurarea misiunii in care Osama Bin Laden, liderul organizatiei Al Qaeda, a murit impuscat.

Presedintele Barack Obama si vicepresedintele Joe Biden, impreuna cu membrii echipei de securitate nationala (foto dreapta), urmaresc in direct la Casa Alba secvente, printr-o conexiune video, din misiunea impotriva lui Osama Bin Laden, care s-a desfasurat ca un episod din serialul american 24, scrie dailymail.co.uk. (click pentru marire)

Militarul care purta camera de filmat atasata de casca a efectuat apoi ceea ce este cunoscut in armata americana drept „double tap”, impuscandu-l din nou, probabil in piept, pentru a fi cert ca acesta a murit.

In filmul misiunii desfasurata in ascunzatoarea pakistaneza a lui Bin Laden apare si una din sotiile sale care actioneaza ca un scut uman incercand sa-l protejeze pe liderul Al Qaeda in timp ce acesta utiliza o pusca AK47.

Ea a murit, impreuna cu alti trei oameni, inclusiv unul dintre fiii lui Osama Bin Laden.

Citeste mai mult pe acest subiect pe dailymail.co.uk.


Mai multe articole din sectiunea International »Citeste si
Ce carti ne recomanda Barack Obama sa citim in 2019