Barack Obama refuza sa publice fotografii cu trupul neinsufletit al liderului al-Qaida, Osama ben Laden, ucis intr-o operatiune americana in Pakistan, potrivit postului de televiziune CBS, caruia presedintele i-a acordat un interviu, informeaza 9AM.ro.
Obama "a declarat ca nu va difuza fotografii cu ben Laden dupa moartea sa, pentru a dovedi decesul sau", a anuntat CBS pe site-ul sau, in urma unui interviu acordat de presedintele Statelor Unite emisiunii "60 minutes", care urmeaza sa fie difuzata duminica.

Casa Alba anuntase ca nu s-a decis inca daca este oportun sa difuzeze fotografii cu ramasitele lui Osama ben Laden, o masura ceruta de membrii Congresului american pentru a servi ca proba pentru opinia publica mondiala.

Surse oficiale au afirmat ca fotografiile s-au aflat in discutie au fost facute intr-un hangar din Afganistan, printre ele aflandu-se si o fotografie clara cu fata lui ben Laden, cu o rana deschisa deasupra ochilor.

Sursa foto: Wikipedia
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri