LOVITURA DE TEATRU: Acuzatiile impotriva lui Dominique Strauss-Kahn VOR FI RETRASE

Procurorii americani au decis sa renunte la acuzatiile de agresiune sexuala impotriva fostului sef al Fondului Monetar International, Dominique Strauss-Kahn, pe fondul lipsei de credibilitate a unor declaratii apartinand victimei, informeaza Dnaindia.com.

Acuzatiile vor fi restrase in cadrul viitoarei audieri a lui Dominique Strauss-Kahn, care va avea loc peste doua saptamani sau chiar mai devreme, anunta New York Post.

Potrivit publicatiei, care citeaza o sursa apropiata investigatiilor, “cazul nu este unul solid”. In plus, facand referire la menajera care il acuza pe fostul sef FMI de tentativa de viol, sursa citata a mai spus ca “nivelul ei de credibilitate este foarte scazut acum”.

Menajera ar fi mintit si si-a modificat declaratia in legatura cu sirul evenimentelor care au avut loc dupa incidentul in care ar fi fost implicat fostul oficial FMI.

“Nu te mai poti baza pe declaratiile menajerei si este pacat pentru ca acum s-ar putea sa nu mai aflam niciodata ce s-a intamplat in acea camera de hotel”, a mai precizat sursa citata.

Procurorul din New York a fost de acord cu eliberarea fostului director al Fondului Monetar International pe propria raspundere, la o luna si jumatate de la plasarea sa in arest.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Internațional »Setari Cookie-uri