Dupa ce a evitat strict presa mai mult de doua luni, victima presupusa a prezentat revistei Newsweek versiunea sa asupra agresiunii pe care sustine ca a suferit-o la New York. "Din cauza lui, sunt tratata ca prostituata", a declarat femeia, care de la 14 mai se ascunde cu fiica sa de 15 ani intr-un hotel tinut secret.

"Vreau ca el sa mearga la inchisoare. Vreau sa stie ca exista locuri in care nu-si poate folosi puterea, unde nu-si poate folosi banii", a adaugat femeia.

Justitia americana a decis la 1 iulie sa-l elibereze conditionat pe Strauss-Kahn, dar fara a abandona acuzatiile de infractiuni sexuale impotriva fostului director al Fondului Monetar International, evocand o "marturie eronata" a cameristei.

Citeste si:

Informatii potrivit carora aceasta ar fi avut legaturi cu mediul infractional au adus de asemenea prejudicii credibilitatii sale. Ea a discutat, la cateva ore dupa presupusele fapte, cu un traficant detinut, despre interesul de a continua cu acuzatiile impotriva fostului ministru francez, conversatie care a fost inregistrata, potrivit presei.

"Le-am spus anchetatorilor ce mi-a facut acest barbat. Acest lucru nu s-a schimbat niciodata. Stiu ce mi-a facut acest barbat", a declarat ea pentru Newsweek.