Ministrul bulgar al Finantelor, Simeon Djankov, a transmis populatiei ca nu urmeaza o noua criza financiara globala si ca cetatenii nu vor avea de suferit din cauza turbulentelor de pe pietele internationale, transmite Novinite, conform Mediafax.
"Nu vine nicio noua criza financiara globala. Unele tari ar putea avea probleme cu stabilitatea fiscala, dar Bulgaria nu are si nu va avea astfel de probleme", a afirmat Djankov, citat de ziarul 24 Chasa.

El a subliniat ca "undeva in lume" ar putea exista somaj si inflatie mai ridicate din cauza crizelor datoriilor si turbulentelor din piete, dar ca Bulgaria va fi "cu siguranta" departe de aceste probleme. Djankov a mai recomandat bulgarilor "sa-si vada de treaba lor".

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri