Magnatul media, Rupert Murdoch, planuieste sa lanseze un canal tv care va divuza doar stiri cu specific economic. Murdoch a declarat, intr-un interviu acordat Newsweek, ca noul post tv va fi disponibil pana la finele acestui, discutiile cu operatorii de cablu aflandu-se deja intr-un stadiu avansat.

Aceasta noua investitie vine in completarea celor peste 1,5 miliarde de dolari investiti anul trecut in achizitionarea portalul de internet myspace.com sau a grupului ING Entertainment care are in proprietate mai multe site-uri de divertisment. In perioada urmatoare News Corp doreste sa ofere direct conexiune de banda larga si de mare viteza, prin intermediul operatorilor tv prin satelit, pe care concernul media ii detine deja.

Rupert Murdoch detine circa 30 % din News Corp., un imperiu care include retelele de televiziune Fox si Sky, studiourile de film Twentieth Century Fox, ziarele britanice Times si Sun, precum si operatori TV prin satelit in toata lumea. Murdoch a declarat recent intr-un interviu ca internetul este de abia la inceput si ca investitiile viitoare ale grupului News Corp. se vor canaliza in aceasta directie.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri