Pretul petrolului Brent a scazut luni, odata cu apropierea de sfarsit a razboiului din Libia, in timp ce cotatia aurului continua sa cresca, sustinuta de interesul investitorilor pentru plasamente sigure intr-o perioada de incertitudini economice, transmite Reuters, citata de Mediafax.
Perspectiva ca Libia sa revina la nivelul productiei de petrol anterior razboiului civil a dus la scaderea pretului petrolului Brent cu 1,47 dolari, la 107,15 dolari pe baril, la ora transmiterii stirii.

Pretul aurului s-a apropiat de 1.900 dolari uncia, dupa ce saptamana trecuta a inregistrat cea mai mare crestere saptamanala din ultimii doi ani si jumatate.

La ora 15:33 GMT, aurul spot era in crestere cu 1,6%, la 1.888,9 dolari uncia, dupa ce in timpul sedintei a urcat pana la recordul de 1,894,1 dolari uncia.

Wall Street era aproape in stagnare la jumatatea tranzactiilor. Indicele Dow Jones era in crestere cu 0,46%, Standard &Poor's 500 cu 0,18%, iar Nasdaq cu 0,24%.

Actiunile JP Morgan Chase au scazut cu 1,6%, iar Bank of America cu 6,3%.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri