O senatoare americana le-a sugerat americanilor sa le scrie scrisori celor dragi pentru a salva Posta, care se confrunta cu dificultati financiare, scrie 9AM.ro.
"Eu cred ca, daca vom incepe sa exploatam piata scrisorilor catre cei dragi, vom fi uimiti de ceea ce s-ar putea intampala de sarbatori", a declarat Claire McCaskill, congresmen democrat din Missouri.

McCaskill s-a declarat convinsa de faptul ca serviciul postal nu este destinat, in continuare, unui declin fatal.

"Nu cred ca trebuie sa abandonam ideea de a ne aseza si a scrie o scrisoare in care sa ne asternem pe hartie gandurile, rugaciunile si sperantele fata de o fiinta care ne este draga, si sa facem totul in mod electronic incepand de azi", a spus ea.

"Nu vreau sa o lasati balta. Iar daca veti face acest lucru, veti fi surprinsi de modul in care puteti stabiliza serviciul clasic de posta", a spus ea, adresandu-se directorului Postei, Patrick Donahoe.

"Categoric, suntem de acord suta la suta", i-a raspuns el, anuntand ca Posta va lansa in aceasta toamna o campanie publicitara asupra "valorii corespondentei ca legatura fizica" intre corespondenti.

Citeste mai mult pe acest subiect aici.


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri