JP Morgan a depasit Goldman Sachs in clasamentul celor mai bune banci de investitii pentru care sa lucrezi, realizat de website-ul de recrutare Vault.com.

Clasamentul a fost stabilit in functie de mai mutle criterii, printre care prestigiul companiei, cultura acesteia, salarii si bonusuri, orele de munca si perspectivele afacerilor.

Prestigiul JP Morgan a urcat constant in ultimii ani, mai ales dupa ce banca a reusit sa evite stirile negative din presa care au lovit puternic alte companii din sector.

Chiar si asa insa, Goldman Sachs, a carei reputatie a fost afectata de scandalurile din ultimii ani, ramane cea mai prestigioasa banca de investitii si ocupa pozitia a doua. Bancherii care lucreaza in afara acesteia o numesc “cea mai buna franciza din piata” chiar daca, “peste zece ani este evident ca nu vor mai traversa perioada excelenta de acum”. Angjatii Goldman beneficiaza si de unele dintre cele mai mari salarii din sector.

Locul al treilea este ocupat de Morgan Stanley, banca laudata in special pentru abilitatea sa de a atrage tineri talentati.

Credit Suisse si Houlihan Lokey sunt urmatoarele doua banci de investitii in topul realizat the vault.com.

Clasamentul complet poate sa fie accesat aici.

Sursa imagine:
freedigitalphotos.net

Retail jobs
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Ionut Sisu
Ionuț Șișu scrie pentru Wall-Street.ro din anul 2011, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef adjunct . El și-a început activitatea în presă în 2007, în departamentul de limbă engleză al Mediafax monitorizare. În perioada 2008-2009, Ionuț a acoperit domeniile piețe de capital și finanțe personale în cadrul Business Standard, publicația de afaceri a trustului Realitatea-Cațavencu. După o scurtă perioada de timp în cadrul Corect...

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri