JPMorgan Chase a urcat in acest an pe primul loc in topul bancilor americane de investitii, de pe pozitia a cincea in 2010, depasind semnificativ marii rivali Goldman Sachs si Morgan Stanley dupa valoarea tranzactiilor la care a participat, transmite Reuters, citat de Mediafax.
JPMorgan a oferit de la inceputul anului servicii de consiliere pentru tranzactii in valoare totala de 353,5 miliarde de dolari, fata de cate 295 miliarde de dolari pentru Morgan Stanley si Goldman Sachs.

Banca a reusit miercuri seara sa castige pozitia de principal consilier in tranzactia de 16,5 miliarde de dolari prin care United Technologies urmeaza sa preia Goodrich Corp.

Reprezentantii JPMorgan au atribuit succesul din acest an stabilitatii echipei de bancheri de investitii si unei mai mari atentii la nevoile clientilor in raport cu rivalii, care si-au indreptat atentia catre alte chestiuni si au avut probleme de volatilitate a personalului.

Tranzactia anuntata miercuri seara a propulsat JPMorgan pe locul al doilea in topul bancilor de investitii la nivel mondial, depasind Morgan Stanley, insa Goldman Sachs si-a pastrat pozitia de lider global.


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri