Silvio Berlusconi, care a demisionat sambata seara de la conducerea Guvernului italian, a cucerit scena politica din peninsula timp de 17 ani. In tot acest timp el a fost implicat in patru procese si intr-o gramada de scandaluri sexuale. Revista Time prezinta un clasament al gafelor "Cavalerului", care fac din acesta unul dintre cei mai excentrici premieri pe care i-a vazut scena internationala, scrie 9AM.ro.
"Noaptea trecuta am avut o coada in fata usii din dormitor ... Au fost 11(n.r. femei) ... am satisfacut doar opt pentru ca nu am mai putut face fata."

Aceasta este una dintre gafele celebre ale lui Berlusconi (foto), potrivit revistei TIME.

Judecatorii au hotarat anchetarea omului de afaceri Gianpaolo Tarantini pentru ca a platit femeile sa se culce cu Berlusconi in 2007 si 2008, in timp ce premierul italian se mandrea ca s-a culcat cu opt femei si s-a plans de obligatiile sale politice fata de Gordon Brown, Nicolas Sarkozy si Angela Merkel care ii incurca activa sa "viata sociala."

Citeste continuarea articolului pe 9AM.ro.

Sursa foto: www.silvioberlusconifansclub.it
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri