Ken Grenda si fiii sai, Geoff si Scott, au fost numiti cei mai generosi angajatori dupa ce si-au platit angajatii cu prime in valoare totala de 16 milioane de dolari.

Cei 1800 de angajati de la compania de transport Grenda au ramas uimiti dupa ce au primit bonusuri cu o valoare medie de 8500 de dolari, unele dintre ele ajungand si la 30.000 dolari, potrivit The Telegraph

Grenda Corporation, o afacere de familie, infiintata acum de 66 de ani a fost achizitionata in 2011 pentru suma de 401 milioane dolari de operatorul Ventura .

Administratorii le-au facut angajatilor acest cadou pentru a le multumi pentru loialitatea si sprijinul pe care l-au acordat companiei.

Unii dintre colegi au crezut ca este vorba de o greseala si s-au dus la banca ca sa fie siguri, a declarat unul dintre soferii de autobuz.

Compania a fost infiintata in 1945 si detine o flota de 1300 de autobuze in orasele australiene Melbourne, Adelaide si Perth.

Valoarea primele a variat in functie de vechime si de functia ocupata.

Grenda Corporation este cel mai mare producator australian de autobuze, de pe liniile sale de asamblare iesind 600 de autobuze anual.

Divizia de productie urmeaza sa fie cumparata in curand de o companie din Brazilia.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea International »Citeste si
Solutii pentru Bucuresti: Cum putem scapa de aglomeratie