Presedintele Eurogroup, Jean-Claude Juncker, a anuntat vineri anularea reuniunii ministrilor de Finante din zona euro care urma sa aiba loc luni, la Bruxelles, pentru discutarea situatiei Greciei, transmite AFP, informeaza Mediafax.
"Nu va avea loc luni o reuniune a Eurogroup. Intalnirea ar putea fi programata mai tarziu, in cursul saptamanii", a afirmat Juncker intr-un comunicat.

O sursa apropiata Eurogroup a declarat anterior pentru AFP ca reuniunea de luni nu va avea loc, ceea ce lasa sa se inteleaga ca negocierile dintre autoritatile de la Atena cu creditorii privati pentru reducerea datoriilor risca sa nu se finalizeze in weekend.

Ministrul elen de Finante, Evangelos Venizelos, declarase, la televiziunea publica Net, ca negocierile cu troika formata din FMI, Comisia Europeana si Banca Centrala Europeana vor fi incheiate pana duminica seara, inainte de reuniunea Eurogroup de luni.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri