Compania spaniola de utilitati Gas Natural trebuie sa continue singura procesul de preluare a celui mai mare grup energetic spaniol, Endesa, potrivit reglementarilor autoritatilor nationale din sectorul de profil, transmite Mediafax. Gas Natural a inaintat o oferta in valoare de circa 23 miliarde de euro pentru preluarea Endesa, insa grupul german E.ON a avansat un pret de 29 miliarde de euro.

Pe piata de profil au aparut speculatii privind posibilitatea Gas Natural de a forma un consortiu cu o alta companie, dupa ce E.ON si-a manifestat interesul pentru grupul spaniol. "Ofertantul este Gas Natural si nu poate fi decat Gas Natural", a declarat Manuel Conthe, presedintele autoritatii spaniole pentru reglementarea pietei de capital, CNVM.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri