Lantul de restaurante McDonald’s va lansa in Franta un nou produs intitulat McBaguette incepand cu luna aprilie.

Produsul este un nou sortiment de hamburger care mai contine pe langa carne, salata, branza si mustar.

Reprezentantii companiei au incheiat contracte cu furnizorii francezi pentru baghetele care sunt produse in cuptoare speciale de piatra, conform Msnbc.

Reporterii de la Wall Street Journal estimeaza ca produsul va costa in jur de 4,5 euro, insa oficialii Mcdonald’s au mentionat ca pretul va fi ajustat in functie de piata pe care McBaquette va fi comercializat.

Initiativa lantului de restaurante fast food face parte din strategia de adaptare a produselor companiei la regiuni specifice, precum India unde se vind chiftele prajite cu branza, acoperite cu sos picant.

Vicepresedintele de marketing al McDonald’s Franta, Nawfal Trabelsi, a declarat ca bagheta nu este sigurul produs de acest gen din hexagon, pe piata locala mai fiind comercializate patru sortimente de hamburgeri ce contin branza produsa in Franta.

Deocamdata, McBaquette va fi comercializata doar la meniu, pentru o perioada limitata de sase saptamani, si va fi adoptata in gama de produse doar in cazul in care va fi bine primita de public.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea International »Citeste si
Noul motor Mazda Skyactiv-X este disponibil pe Mazda3