Claudiu si Giuliano Stroe, doi “pusti” romani din Galati in varsta de 5, respectiv 7 ani nu au aceleasi pasiuni ca si copiii de seama lor. Ei lucreaza din greu la antrenamente timp de doua ore pe zi si se lupta pentru titlul de “cei mai puternici copii din lume”, relateaza presa internationala.
Sub indrumarea tatalui lor, fratii Stroe au inceput sa “traga de fiare” inca de la varsta de doi ani ajungand in prezent la performante care ar face indivios si pe cel mai motivat si antrenat sportiv din lume, scrie Huffington Post.

Giuliano, fratele mai mare, a doborat si o serie de recorduri: la varsta de 5 ani a aparut de doua ori in Guiness Book, o data pentru capacitatea de a merge in maini si alta data pentru flotari in aer, informeaza Business Insider.

Cei doi frati, deveniti cunoscuti si prin intermediul emisiunii Romanii au talent, difuzata de ProTV, s-au specializat si in efectuarea unor exercitii cu grad mare de risc, ceea ce ridica multe semne de intrebarea legate de sanatatea si problemele la care se pot expune, relateaza Mirror.co.uk.

Ce parere aveti despre cei doi frati? Cum le pot afecta exercitiile fizice, la varste atat de fragede, sanatatea? wall-street.ro va incurajeaza sa comentati!
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »


Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri