Goodyear, cel mai mare producator mondial de pneuri, si-a anuntat intentia de a inchide doua unitati de productie, una in Marea Britanie si alta in Polonia. Inchiderea unitatii producatoare de pneuri pentru automobile din Marea Britanie si a celei producatoare de anvelope pentru biciclete, din Polonia, va permite economii anuale de pana la 50 milioane de dolari.

Consecinta va fi disponibilizarea a aproximativ 1.500 de angajati, iar costurile asociate incetarii activitatii celor doua unitati vor fi de pana la 115 milioane de dolari. Goodyear anuntase anterior continuarea unui plan de restructurare ce implica disponibilizari, inchiderea unor unitati de productie, achizitia de materii prime si echipamente din Asia si vanzarea activitatilor neesentiale. Compania are peste 80.000 de angajati implicati in productia de anvelope, produse de cauciuc si produse chimice, in peste 28 de tari.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri