Renumitul constructor american de motociclete Harley-Davidson Inc. a inaugurat sambata prima sa reprezentanta din China, in incercarea de a cucerii noi consumatori pe una din cele mai importante piete auto din lume, informeaza Rompres.
"Dezvoltarea Chinei si potentialul pe termen lung al acestei piete a fost factorul decisiv... Harley-Davidson a decis sa faca primul pas necesar pentru a aduce stilul de viata promovat de Harley-Davidson iubitorilor de motociclism din China", a anuntat intr-un comunicat constructorul american.

Primul magazin Harley-Davidson din China va comercializa mai multe modele de motociclete marca Harley-Davidson, piese de rezerva, accesorii si diferite obiecte de colectie. in plus vor fi oferite si servicii post-vanzare impreuna cu servicii de pregatire in vedere obtinerii permisului de conducere si organizarea de evenimente dedicate iubitorilor de motociclete Harley-Davidson.

Compania americana a estimat ca intrarea sa pe piata chineza se va face treptat, in principal din cauza restrictiilor de circulatie care sunt impuse in marile orase si autostrazile din China. O alta provocare este pretul unui motociclete Harley-Davidson, care poate depasi pragul de 20.000 de dolari. in prezent venitul mediu al unui locuitor din Beijing, capitala Chinei, este de aproximativ 2.200 dolari pe an.


Mai multe articole din sectiunea International »Citeste si