"Dezvoltarea Chinei si potentialul pe termen lung al acestei piete a fost factorul decisiv... Harley-Davidson a decis sa faca primul pas necesar pentru a aduce stilul de viata promovat de Harley-Davidson iubitorilor de motociclism din China", a anuntat intr-un comunicat constructorul american.
       
Primul magazin Harley-Davidson din China va comercializa mai multe modele de motociclete marca Harley-Davidson, piese de rezerva, accesorii si diferite obiecte de colectie. in plus vor fi oferite si servicii post-vanzare impreuna cu servicii de pregatire in vedere obtinerii permisului de conducere si organizarea de evenimente dedicate iubitorilor de motociclete Harley-Davidson.
       
Compania americana a estimat ca intrarea sa pe piata chineza se va face treptat, in principal din cauza restrictiilor de circulatie care sunt impuse in marile orase si autostrazile din China. O alta provocare este pretul unui motociclete Harley-Davidson, care poate depasi pragul de 20.000 de dolari. in prezent venitul mediu al unui locuitor din Beijing, capitala Chinei, este de aproximativ 2.200 dolari pe an.